Uge 9 – 2021

Uge 9 – 2021

Det er blevet koldt igen og man kan da glæde sig over, at man ikke har kunnet få en forårs frisure, da vejret var til det... Jeg tænker, at vi har brug for lidt god gammeldags feel good mad i weekenden 🙂 Derfor er mit forslag til menuen wienerschnitzel med det hele...

Uge 8 – 2021

Uge 8 – 2021

Sidste weekenden i vinteren og med forårsvejr 🙂 Vi fejer det med en tur til fiskehandleren efter østers og helleflynder. Til østers vil jeg foreslå at man drikker Sauvignon Blanc og til helleflynderen Riesling. God weekend 🙂 ...

Uge 7 – 2021

Uge 7 – 2021

Vi har vinterferie, men sneen er næsten væk og foråret på vej. Derfor foreslår jeg vinterens sidste simreret, den lidt oversete franske jægerkylling med svampe og bacon i tomatsovs - Poulet chasseur. Dertil anbefaler jeg sydfransk Pinot Noir - alternativt Chardonnay,...

Uge 6 – 2021

Uge 6 – 2021

Vinterferien er næsten over os og vi skal ingen steder i år. Denne weekend byder ud over rigtig koldt vintervejr på Valentinedag, så mit bud er at fyre godt op i ovnen på søndag og bage et par pizzaer.. Den første med stenbiderrogn og meget gerne lyserøde bobler til....

Uge 5 – 2021

Uge 5 – 2021

Vi trænger til lidt hygge mad i weekenden og det er jo stadig koldt, så jeg vil foreslå en god gammel ostefondue med daggammelt brød, stegte kartofler og det hele 🙂 Dertil passer riesling med lidt sødme glimmerende. Til dessert forsætter vi i Riesling sporet - dog i...

Uge 4 – 2021

Uge 4 – 2021

Vinteren har sænket sig over os; det er koldt og Mette har lige sendt os hjem en måned mere. Derfor et det jo vigtigt at holde humøret oppe med god mad og vin. Heldigvis er stenbiderrogn sæsonen så småt i gang, og det skal fejres med bobler, som jo passer rigtig godt...

Uge 3 – 2021

Uge 3 – 2021

Denne uge kører vi i fastfood sporet 🙂 Det lyder jo let og hurtigt, men forvendt dog en pæn omgang oprydning bagefter.. Men det er det hele værd 🙂 Jeg har ikke valgt at stege fritterne i olie - det er jo januar og jeg synes det bliver gode i ovnen også......

Uge 2 – 2021

Uge 2 – 2021

På en kold vinterdag er det bare fantastisk med en gryderet som simrer på kogepladen og udsender en liflig duft. Når man så i god tid åbner vinen (og her passer en Barolo godt ind), er man jo nød til at drikke et lille glas for at vinen kan ilte... En af datterens...

Uge 1 – 2021

Uge 1 – 2021

Så er vi i gang med 2021 og mange af os med hjemmeundervisning og hjemmearbejde. Mit bud på weekendmenu er med masser af grønt og asiatiske krydderier; en dejlig varm græskarsuppe med kokosmælk til forret og friske ruller med spicy peanutdip Til asiatiske retter...

Nytårsmiddagen

Nytårsmiddagen

Så lakker 2020 mod enden.. Meget kan man sige om året, men det har også givet os mere familietid og udeliv 🙂 Vi skal bare være os 4 nytårsaften. Der er gået corona i den, så det bliver ikke med vores sædvanlige nytårsgæster. Men derfor kan man jo godt stramme sig an...