Sommerferie 2021

Sommerferie 2021

Bloggen har holdt sommerferie og jeg har fået masser af inspiration, til at gå i køkkenet for at skabe nye spændende retter 🙂 Jeg har, som mange andre danskere holdt sommerferie i Danmark, og jeg har været på en del gode spisesteder rundt om i sommerlandet. Niveauet...

Uge 26 – 2021

Uge 26 – 2021

Det er sommer og ved at være ferietid og vi er så meget ved grillen som muligt 🙂 Denne weekends menu er derfor på grill og relativ enkelt - med gode råvarer fundet ved lokale gårdbutikker. Grillet ribeye og majs med whiskysauce - samt frisk salat og nyopgravede...

Uge 25 – 2021

Uge 25 – 2021

I denne weekend skal vi have dansk sommermad. Kalvefrikassé med forårsløg og hvide asparges samt koldskål med jordbær fra haven (eller nærmeste vejbod..). Du kan fint købe en færdig koldskål, men det er altså let at lave selv og smager så solsorten synger 🙂 Jeg vil...

Uge 24 – 2021

Uge 24 – 2021

Vi tænder op i grillen og håber at vejret holder 🙂 Jeg har købt nye danske kartofler og asparges ved Loklindt Grønt, kyllingebryster fra Hopballe og hevet en håndfuld friske hvidløg op fra køkkenhaven. Så der er lagt op til endnu et simpelt måltid af gode danske...

Uge 23 – 2021

Uge 23 – 2021

I sidste weekend havde jeg grydestegt kylling på menuen. Jeg pillede kyllingen grundig for kød bagefter og kom det i fryseren De rester vil jeg bruge til en helt klassisk omgang tarteletter med hørs i asparges i denne weekend - du kan fint bruge et par kyllingebryster...

Uge 22 – 2021

Uge 22 – 2021

Så blev det sommer, og det fejrer vi med en rigtig sommer og mormorret. Nemlig grydestegt kylling med nye kartofler 🙂 Det er faktisk ret let af lave og smager fantastisk sammen med en god Riesling Tip: gem kyllingerester på frost til en hønsesalat 🙂 [cooked-recipe...

Uge 21 – 2021

Uge 21 – 2021

Er der noget bedre end nye danske kartofler? I hvert fad er de nu over os og de første danske hvide asparges er her også (ellers er de tyske også gode) Derfor er mit bud på en weekendret i denne uge uden kød... Ja, det kan man faktisk godt med gode råvarer og en...

Uge 20 – 2021

Uge 20 – 2021

Bukkejagten gik ind sidste søndag, så det er tid til en dejlig rådyr ragout med mos. Man kan også augmenterer for at vejret stadig passer til simreretter.. Det giver også en god undskyldning for at finde noget af det tungere vin frem i en uge, hvor vi normalt ville gå...

Uge 19 – 2021

Uge 19 – 2021

Vi skulle have være på ferie på de kanariske øer i denne uge, men som så meget andet er den tur coronaudsat. I stedet har jeg hele ugen hygget med at lave forskellige spanske retter. En favorit herhjemme er tapas og i denne uge har jeg fået lavet flere gode lune tapas...

Uge 18 – 2021

Uge 18 – 2021

Følgere af denne blog har nok opdaget at jeg har en forkærlighed for Italienske retter og vin. Pizza er bare en høj elsket weekendret her i huset og denne weekend kommer jeg frisk ramsløg på en klassisk Margarita inspireret pizza. - Denne pizza vil gerne have rødvin...