Bloggen holder sommerferie

Bloggen holder sommerferie

Så blev det tid til sommerferie for mig 🙂 Jeg skal ud i sommerlandet og spise god mad og drikke dejlig vin mange skønne steder Bloggen er tilbage med ny inspiration i august - God sommer 🙂 Troels

Uge 26 – 2020

Uge 26 – 2020

Det er bare varmt og solen skinner. Så det må gerne være lidt enkelt i denne weekend. Ok pocheret æg lyder måske ikke enkelt, men det er faktisk ret let. Burgeren er endnu letter at lave, hvis da ikke ud kaster dig ud i laver bollerne selv. Gør du det, vil jeg...

Uge 25 -2020

Uge 25 -2020

Efter nogle dage med høj varme, kan vi kende sommeren igen 🙂 Derfor sniger jeg lige en lille bisque ind - den er lavet på resterne fra de grillede jomfruhummere fra uge 22. Til forret foreslår jeg en Italiensk klassiker (nu når vi ikke kommer på ferie der...) Denne...

Uge 24 – 2020

Uge 24 – 2020

Nu begynder de danske grøntsager for alvor at komme frem. Vi skal i denne uge bruge friske ærter, nye kartofler og gulerødder samt hvide asparges. Det giver tilsammen 2 af vores sommer klassikere 🙂 Menu forslag til den kommende weekend er således: Hønsesalat på brød...

Uge 23 – 2020

Uge 23 – 2020

Der er jo junivejr som vi kender det og haven er sikkert glad for lidt vand. Vi andre kan jo så spise en lækker suppe med muslinger og en dejlig aspargestoast. Menu forslaget til denne grundlovs forlængede weekend er: Aspargestoast med gratineret hollandaise -...

Uge 22 – 2020

Uge 22 – 2020

Kalenderen siger at sommeren starter i den kommende pinseweekend. Det tænker jeg skal fejres med lidt grillede mad. Jomfruhummere kan fås til gode priser lige, da mange restauranter endnu ikke er kommet helt i gear. Samtidig vil jeg gerne slå et slag for hjemme...

Uge 21 – 2020

Uge 21 – 2020

Mens vi er i sæsonen for de hvide asparges, skal vi lige have denne forret med 🙂 Vi fejrer også de nye kartofler med en dejlig fisk. Ugens bud på menu er dermed: Hvide asparges med Sauce Mousseline og rejer - Rødtunge stegt på skind med nye kartofler og smørsovs...

Uge 20 -2020

Uge 20 -2020

Der er masser at både hvide og grønne asparges i butikkerne lige nu. Men sæsonen er kort, så vi fortsætter i aspargessporet 🙂 I denne uge med italiensk tvist: Aspargesrisotto med ramsløg - Tiramisu - De hvide asparges' højborg er jo Tyskland. De drikker mest...

Uge 19 – 2020

Uge 19 – 2020

De hvide asparges er over os - derfor står denne uges menu på aspargesmad 🙂 Forretten med asparges i hovedrollen og derefter min version af stjerneskud med asparges i en birolle 🙂 Asparges med brunet smør og havens blomster - Stjerneskud - Vinen dertil: Til forret...

Uge 18 – 2020

Uge 18 – 2020

Hvis du gerne vil have en god undskyldning for at gå i kælderen (eller til din vinhandler) for at finde champagne og vintage portvin, så læs videre 🙂 Jeg havde længe haft lyst til at lave peberbøf og nu er det til at finde en god frisk salat i butikkerne. Til forret...