
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriForretter, Hovedret Forberelsestid 10 min Tilberedningstid20 min Tid i alt 30 min Det skal du bruge
Suppen1 stk blomkål (et stort eller 2 små)Olivenolie til sautering1 l hønsefond2 skalotteløgLidt æblecidereddikeSalt og peberTilbehør1 stk blomkålSmør til stegning200 g baconEt lille bundt rød skovsyreSådan gør du
Suppen1Svits hakket skarlotteløg i olien
Tilsæt hønsefond og det rensede blomkål
kog i 12 min2Blend suppen og smag til med salt, peber og æblecidereddike
Tilbehør3Steg blomkål i 4 kvarte i smør - i gryde med låg
Vend undervejs - det tager ca 20 min at få dem brune og møre 🙂
Steg imens bacon skåret i tern på en pande4Anret i dybe tallerkner
først det kvarte blomkål og derefter suppe på
Pynt med bacon og rød skovsyreVin skal der til5Åben vinen - Riesling eller pinot gris med lidt sødme klæder blomkålen
Vi drak en Pinot Gris fra Ernest Wein (Winefamly 89 kr)
Ingredienser
Sådan gør du
Svits hakket skarlotteløg i olien
Tilsæt hønsefond og det rensede blomkål
kog i 12 min
Blend suppen og smag til med salt, peber og æblecidereddike
Steg blomkål i 4 kvarte i smør - i gryde med låg
Vend undervejs - det tager ca 20 min at få dem brune og møre 🙂
Steg imens bacon skåret i tern på en pande
Anret i dybe tallerkner
først det kvarte blomkål og derefter suppe på
Pynt med bacon og rød skovsyre
Åben vinen - Riesling eller pinot gris med lidt sødme klæder blomkålen
Vi drak en Pinot Gris fra Ernest Wein (Winefamly 89 kr)