Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid20 minTid i alt 30 min

Det skal du bruge

Suppen
 1 stk blomkål (et stort eller 2 små)
 Olivenolie til sautering
 1 l hønsefond
 2 skalotteløg
 Lidt æblecidereddike
 Salt og peber
Tilbehør
 1 stk blomkål
 Smør til stegning
 200 g bacon
 Et lille bundt rød skovsyre

Sådan gør du

Suppen
1

Svits hakket skarlotteløg i olien
Tilsæt hønsefond og det rensede blomkål
kog i 12 min

2

Blend suppen og smag til med salt, peber og æblecidereddike

Tilbehør
3

Steg blomkål i 4 kvarte i smør - i gryde med låg
Vend undervejs - det tager ca 20 min at få dem brune og møre 🙂
Steg imens bacon skåret i tern på en pande

4

Anret i dybe tallerkner
først det kvarte blomkål og derefter suppe på
Pynt med bacon og rød skovsyre

Vin skal der til
5

Åben vinen - Riesling eller pinot gris med lidt sødme klæder blomkålen
Vi drak en Pinot Gris fra Ernest Wein (Winefamly 89 kr)

Ingredienser

Suppen
 1 stk blomkål (et stort eller 2 små)
 Olivenolie til sautering
 1 l hønsefond
 2 skalotteløg
 Lidt æblecidereddike
 Salt og peber
Tilbehør
 1 stk blomkål
 Smør til stegning
 200 g bacon
 Et lille bundt rød skovsyre

Sådan gør du

Suppen
1

Svits hakket skarlotteløg i olien
Tilsæt hønsefond og det rensede blomkål
kog i 12 min

2

Blend suppen og smag til med salt, peber og æblecidereddike

Tilbehør
3

Steg blomkål i 4 kvarte i smør - i gryde med låg
Vend undervejs - det tager ca 20 min at få dem brune og møre 🙂
Steg imens bacon skåret i tern på en pande

4

Anret i dybe tallerkner
først det kvarte blomkål og derefter suppe på
Pynt med bacon og rød skovsyre

Vin skal der til
5

Åben vinen - Riesling eller pinot gris med lidt sødme klæder blomkålen
Vi drak en Pinot Gris fra Ernest Wein (Winefamly 89 kr)

Blomkålsuppe med smørstegt blomkål