
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriForretter Forberelsestid 15 min Tid i alt 15 min Det skal du bruge
2 dåser artiskok hjerter2 stk burrata (alternativt god frisk mozzarella)2 fed hvidløgGod olivenolie1 spsk saltcitron (citron i saltlage) - alternativt revet citronskal over retten og salt i cremenGodt brød til 🙂Sådan gør du
1Blend artiskokkerne fra den ene dåse med hvidløg og ca 1 dl oliven olie
Anret cremen i 4 dybe tallerkner
Skær burrata'ene i halve og anret oven på artiskokcremen
Skær artiskokkerne fra den anden dåse i kvarte og anret dem omkring burrata'en
Skær saltcitronen i tynde stykker og pynt med dem
Dryp med oliven olien og serverer med god brødVin skal der til2Åben vinen - gerne en oversøisk sauvignon blanc der kan matche både artiskokken og den markante saltcitron
Vi drak en fra Matetic i Chile (110,- Erik Sørensen Vin)
Ingredienser
Sådan gør du
Blend artiskokkerne fra den ene dåse med hvidløg og ca 1 dl oliven olie
Anret cremen i 4 dybe tallerkner
Skær burrata'ene i halve og anret oven på artiskokcremen
Skær artiskokkerne fra den anden dåse i kvarte og anret dem omkring burrata'en
Skær saltcitronen i tynde stykker og pynt med dem
Dryp med oliven olien og serverer med god brød
Åben vinen - gerne en oversøisk sauvignon blanc der kan matche både artiskokken og den markante saltcitron
Vi drak en fra Matetic i Chile (110,- Erik Sørensen Vin)