Opskrift

Antal4 PortionerKategori

Forberelsestid 15 minTid i alt 15 min

Det skal du bruge

 2 dåser artiskok hjerter
 2 stk burrata (alternativt god frisk mozzarella)
 2 fed hvidløg
 God olivenolie
 1 spsk saltcitron (citron i saltlage) - alternativt revet citronskal over retten og salt i cremen
 Godt brød til 🙂

Sådan gør du

1

Blend artiskokkerne fra den ene dåse med hvidløg og ca 1 dl oliven olie
Anret cremen i 4 dybe tallerkner
Skær burrata'ene i halve og anret oven på artiskokcremen
Skær artiskokkerne fra den anden dåse i kvarte og anret dem omkring burrata'en
Skær saltcitronen i tynde stykker og pynt med dem
Dryp med oliven olien og serverer med god brød

Vin skal der til
2

Åben vinen - gerne en oversøisk sauvignon blanc der kan matche både artiskokken og den markante saltcitron
Vi drak en fra Matetic i Chile (110,- Erik Sørensen Vin)

Ingredienser

 2 dåser artiskok hjerter
 2 stk burrata (alternativt god frisk mozzarella)
 2 fed hvidløg
 God olivenolie
 1 spsk saltcitron (citron i saltlage) - alternativt revet citronskal over retten og salt i cremen
 Godt brød til 🙂

Sådan gør du

1

Blend artiskokkerne fra den ene dåse med hvidløg og ca 1 dl oliven olie
Anret cremen i 4 dybe tallerkner
Skær burrata'ene i halve og anret oven på artiskokcremen
Skær artiskokkerne fra den anden dåse i kvarte og anret dem omkring burrata'en
Skær saltcitronen i tynde stykker og pynt med dem
Dryp med oliven olien og serverer med god brød

Vin skal der til
2

Åben vinen - gerne en oversøisk sauvignon blanc der kan matche både artiskokken og den markante saltcitron
Vi drak en fra Matetic i Chile (110,- Erik Sørensen Vin)

Burrata med artiskok og saltcitron