Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 15 minTilberedningstid10 minTid i alt 25 min

Det skal du bruge

 500 g okse inderlår - pivfrisk fra slagter
 1 citron
 2 spsk rigtig god oliven olie
 Flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

1

Kom kødet på frost ca 20 min inden du skal tilberede det

2

Skær kødet i små strimler med en skarp kniv og kom det i en passende skål
Tilsæt citronsaft og revet skal fra en citron og olivenolie og rør det godt sammen
Smag til med salt og peber

3

Serveres med godt italiensk brød og evt. lidt grøn salat

Vin skal der til
4

Vi er jo i det norditalienske så jeg vil foreslå Verdicchio eller dolcetto, hvis du er mere til rød
Vi drak en Verdicchio fra wwinefamly til ca 89 kr

Ingredienser

 500 g okse inderlår - pivfrisk fra slagter
 1 citron
 2 spsk rigtig god oliven olie
 Flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

1

Kom kødet på frost ca 20 min inden du skal tilberede det

2

Skær kødet i små strimler med en skarp kniv og kom det i en passende skål
Tilsæt citronsaft og revet skal fra en citron og olivenolie og rør det godt sammen
Smag til med salt og peber

3

Serveres med godt italiensk brød og evt. lidt grøn salat

Vin skal der til
4

Vi er jo i det norditalienske så jeg vil foreslå Verdicchio eller dolcetto, hvis du er mere til rød
Vi drak en Verdicchio fra wwinefamly til ca 89 kr

Carne cruda