
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriForretter, Hovedret Forberelsestid 15 min Tilberedningstid25 min Tid i alt 40 min Det skal du bruge
2 stk Græskar - hokkaido2 stk løg4 fed hvidløg1 l Hønsefond1 stor dåse kokosmælk1 spsk revet ingefær1 spsk karry - mellemstærk½ chili - uden kerner1 bundt koriander100 g Græskarkerner3 Groft rugbrødSmagsneutral olie til stegningSaften fra en halv citronSådan gør du
1Skræl og rens græskar for kerner
Skæres i mindre stykker2Skræl løg, hvidløg og ingefær
Skær løg og hvidløg i mindre tern
Riv ingefær3Skyl og fjern kerner i chili
Snit halvdelen i små skiver4Svits løg, hvidløg, chili, ingefær og karry i olie i gryde
Tilsæt græskar og svits videre5Tilsæt hønsefond og kokosmælk
Kog op og lad det simre ca. 20 min6Imens kan du klargøre toppingen
Skær rugbrød i tern og steg rugbrød og græskarkerner gyldne i olie på panden
Skyld og hak koriander7Blend suppen med stavblender og smag til med citron + salt og peber
Vin skal der til8Åben vinen - gerne tysk riesling eller fra Alsace med sødme
Vi drak en riesling fra Alsace - Ernest Wein (Winefamly 90,- kr)
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl og rens græskar for kerner
Skæres i mindre stykker
Skræl løg, hvidløg og ingefær
Skær løg og hvidløg i mindre tern
Riv ingefær
Skyl og fjern kerner i chili
Snit halvdelen i små skiver
Svits løg, hvidløg, chili, ingefær og karry i olie i gryde
Tilsæt græskar og svits videre
Tilsæt hønsefond og kokosmælk
Kog op og lad det simre ca. 20 min
Imens kan du klargøre toppingen
Skær rugbrød i tern og steg rugbrød og græskarkerner gyldne i olie på panden
Skyld og hak koriander
Blend suppen med stavblender og smag til med citron + salt og peber
Åben vinen - gerne tysk riesling eller fra Alsace med sødme
Vi drak en riesling fra Alsace - Ernest Wein (Winefamly 90,- kr)