Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid10 minTid i alt 20 min

Det skal du bruge

 16 stk hvide asparges
 4 stk æg
 Lidt lagereddike til pochering
 4 stykker lufttørret skinke
 Lidt purløg
 Lidt hård ost til rivning
 Evt. spiselige blomster til pynt

Sådan gør du

1

Vask og skræl asparges
Grill dem ca 10 min, så de har fået farve

2

Imens lader du din ægtefælle (eller anden) pocherer 4 æg...
Kog 2 l vand op i en kasserolle med 6 spsk eddike i
Hold vandet lige under kogepunket og rundt
kom 2 æg i hver sin kop og kom dem en af gangen i vandet
Kog dem ca 3 min

Gentag med de sidste 2 æg

3

Anret som på billede og riv god med ost på
Jeg brugte Arla Unikas karamelsten, men du kan fint bruge en Digekrone eller vesterhavsost

Vin skal der til
4

Åben vinen 🙂

Det kunne fint være en sauvignon Blanc, men en chardonnay fungerer ogaå godt

Vi drak en chardonnay fra New Zealand fra Glover Wines til ca 85 kr

Ingredienser

 16 stk hvide asparges
 4 stk æg
 Lidt lagereddike til pochering
 4 stykker lufttørret skinke
 Lidt purløg
 Lidt hård ost til rivning
 Evt. spiselige blomster til pynt

Sådan gør du

1

Vask og skræl asparges
Grill dem ca 10 min, så de har fået farve

2

Imens lader du din ægtefælle (eller anden) pocherer 4 æg...
Kog 2 l vand op i en kasserolle med 6 spsk eddike i
Hold vandet lige under kogepunket og rundt
kom 2 æg i hver sin kop og kom dem en af gangen i vandet
Kog dem ca 3 min

Gentag med de sidste 2 æg

3

Anret som på billede og riv god med ost på
Jeg brugte Arla Unikas karamelsten, men du kan fint bruge en Digekrone eller vesterhavsost

Vin skal der til
4

Åben vinen 🙂

Det kunne fint være en sauvignon Blanc, men en chardonnay fungerer ogaå godt

Vi drak en chardonnay fra New Zealand fra Glover Wines til ca 85 kr

Grillede hvide asparges