Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid40 minTid i alt 50 min

Det skal du bruge

Burgeren
 500 g god oksefars med en fedtprocent
 4 skiver chedderost eller anden ost
 ½ agurk
 2 tomater
 1 romane salat
 4 syltede drueagurker - eller andet sylt
 1 rødløg
 God majo - fx Hellmann - eller hjemmelavet
 God ketchup
 4 gode burgerboller - fra bageren eller hjemmelavede
Tilbehør
 1 ps gode fritter til ovn

Sådan gør du

1

Kom fritterne i ovnen og følg instruktion på posen

2

Skyl alle grøntsager
Skær løg, agurk og tomat i skiver

3

Steg bøfferne på grillen med god varme, så de får stegeskorpe
3-4 min på hver side - alt efter hvor rød du vil have den
Salt og peber undervejs
Ost på når du vender dem og over med bollerne

4

Nu samler du burgerne
Gavmild lag mayo, løg og hakkede sylt (drueagurker eller lign.)
Salat
Bøf
Agurk og tomat
og til sidst ketchup på låget

5

Serveres med mayo og fritter

Vin skal der til
6

Åben vinen - kølig rosé, gerne fra Provence

Ingredienser

Burgeren
 500 g god oksefars med en fedtprocent
 4 skiver chedderost eller anden ost
 ½ agurk
 2 tomater
 1 romane salat
 4 syltede drueagurker - eller andet sylt
 1 rødløg
 God majo - fx Hellmann - eller hjemmelavet
 God ketchup
 4 gode burgerboller - fra bageren eller hjemmelavede
Tilbehør
 1 ps gode fritter til ovn

Sådan gør du

1

Kom fritterne i ovnen og følg instruktion på posen

2

Skyl alle grøntsager
Skær løg, agurk og tomat i skiver

3

Steg bøfferne på grillen med god varme, så de får stegeskorpe
3-4 min på hver side - alt efter hvor rød du vil have den
Salt og peber undervejs
Ost på når du vender dem og over med bollerne

4

Nu samler du burgerne
Gavmild lag mayo, løg og hakkede sylt (drueagurker eller lign.)
Salat
Bøf
Agurk og tomat
og til sidst ketchup på låget

5

Serveres med mayo og fritter

Vin skal der til
6

Åben vinen - kølig rosé, gerne fra Provence

Hjemmelavet cheeseburger med fritter