
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriGrill, Hovedret Forberelsestid 10 min Tilberedningstid40 min Tid i alt 50 min Det skal du bruge
Burgeren500 g god oksefars med en fedtprocent4 skiver chedderost eller anden ost½ agurk2 tomater1 romane salat4 syltede drueagurker - eller andet sylt1 rødløgGod majo - fx Hellmann - eller hjemmelavetGod ketchup4 gode burgerboller - fra bageren eller hjemmelavedeTilbehør1 ps gode fritter til ovnSådan gør du
1Kom fritterne i ovnen og følg instruktion på posen
2Skyl alle grøntsager
Skær løg, agurk og tomat i skiver3Steg bøfferne på grillen med god varme, så de får stegeskorpe
3-4 min på hver side - alt efter hvor rød du vil have den
Salt og peber undervejs
Ost på når du vender dem og over med bollerne4Nu samler du burgerne
Gavmild lag mayo, løg og hakkede sylt (drueagurker eller lign.)
Salat
Bøf
Agurk og tomat
og til sidst ketchup på låget5Serveres med mayo og fritter
Vin skal der til6Åben vinen - kølig rosé, gerne fra Provence
Ingredienser
Sådan gør du
Kom fritterne i ovnen og følg instruktion på posen
Skyl alle grøntsager
Skær løg, agurk og tomat i skiver
Steg bøfferne på grillen med god varme, så de får stegeskorpe
3-4 min på hver side - alt efter hvor rød du vil have den
Salt og peber undervejs
Ost på når du vender dem og over med bollerne
Nu samler du burgerne
Gavmild lag mayo, løg og hakkede sylt (drueagurker eller lign.)
Salat
Bøf
Agurk og tomat
og til sidst ketchup på låget
Serveres med mayo og fritter
Åben vinen - kølig rosé, gerne fra Provence