
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriFisk, Forretter Forberelsestid 1 hr Tilberedningstid10 min Tid i alt 1 hr 10 min Det skal du bruge
Grov Thousand Island dressing3 tomater1 skarlotteløg1 fed hvidløg⅓ rød peberfrugt2 spsk drueagurker (syltede)1/2 citron øko4 spsk god mayo1 spsk worchestershiresauce½ spsk sukker1 tsk paprikaSalt og peberJomfruhummer1 kg jomfruhummerhaler1 stilk(e) dildsaltSalat1 salat hoved4 stk tomaterLidt dildSådan gør du
Thousand Island dressing1Start med at lave dressing, så den kan køle lidt ned
Kom, finthakket løg og hvidløg i kasserolle med oliven olie og giv dem lidt varme - uden det bruner
Tilsæt grofthakket tomat, peberfrugt og saften af citronen, lad det koge op og derefter simre til væden er reduceret til omkring halvdelen
Kom der derefter lidt på køl og vend derefter med de øvrige ingredienserJomfruhummer2Kog en gryde vand med salt op
Tilsæt jomfruhummerne og det meste af dilden (gem lidt til pynt)
Lad det koge svagt til halerne komme op i toppen3Klargør halerne ved at tage dem ud af skallen og fjerne den sorte streng
Skær dem midt igennem på langsSalaten4Skyd og slyng salat og riv den i grove mundrette stykker
Skær tomat i små både5Anret som på billede
Serverer med lunt brødVin skal der til6Åben vinen - chardonnay passer godt her - meget gerne fra chablis
Vi drak en chablis fra Domaine du guette soleil (Superbrugsen ca 120 kr)
Ingredienser
Sådan gør du
Start med at lave dressing, så den kan køle lidt ned
Kom, finthakket løg og hvidløg i kasserolle med oliven olie og giv dem lidt varme - uden det bruner
Tilsæt grofthakket tomat, peberfrugt og saften af citronen, lad det koge op og derefter simre til væden er reduceret til omkring halvdelen
Kom der derefter lidt på køl og vend derefter med de øvrige ingredienser
Kog en gryde vand med salt op
Tilsæt jomfruhummerne og det meste af dilden (gem lidt til pynt)
Lad det koge svagt til halerne komme op i toppen
Klargør halerne ved at tage dem ud af skallen og fjerne den sorte streng
Skær dem midt igennem på langs
Skyd og slyng salat og riv den i grove mundrette stykker
Skær tomat i små både
Anret som på billede
Serverer med lunt brød
Åben vinen - chardonnay passer godt her - meget gerne fra chablis
Vi drak en chablis fra Domaine du guette soleil (Superbrugsen ca 120 kr)