Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid10 minTid i alt 20 min

Det skal du bruge

 1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskrift
 Lidt hvedemel til at rulle pizza ud med
 100 g revet god ost - fx fontina
 4-5 kartofler - gerne nye
 1/2 gederulle (ost)
 En stilk frisk rosmarin (eller tørret)
 Lidt trøffelhonning
 Sort peber

Sådan gør du

1

Kom pizzasten i din ovn (eller grill), og varm stille og roligt op til 250 grader

2

Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter

Fordel revet ost oven på dejen
Kom et lag tyndt revne (skiver - gerne på mandolinjern) kartofler på

Fordel gederulle i små stykker på og drys med hakket rosmarin
Dryp gerne med olivenolie

3

Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne

Tag pizzaen ud og dryp med trøffelhonning og kværn sort peber på

Vin skal der til
4

Åben vinen - meget gerne en Gewurztraminer med let sødme - alternativ en Riesling med let sødme

Vi drak en gewurztraminer fra Stepp (89 kr fra Winefamly)

Ingredienser

 1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskrift
 Lidt hvedemel til at rulle pizza ud med
 100 g revet god ost - fx fontina
 4-5 kartofler - gerne nye
 1/2 gederulle (ost)
 En stilk frisk rosmarin (eller tørret)
 Lidt trøffelhonning
 Sort peber

Sådan gør du

1

Kom pizzasten i din ovn (eller grill), og varm stille og roligt op til 250 grader

2

Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter

Fordel revet ost oven på dejen
Kom et lag tyndt revne (skiver - gerne på mandolinjern) kartofler på

Fordel gederulle i små stykker på og drys med hakket rosmarin
Dryp gerne med olivenolie

3

Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne

Tag pizzaen ud og dryp med trøffelhonning og kværn sort peber på

Vin skal der til
4

Åben vinen - meget gerne en Gewurztraminer med let sødme - alternativ en Riesling med let sødme

Vi drak en gewurztraminer fra Stepp (89 kr fra Winefamly)

Kartoffelpizza med gedeost og trøffelhonning