Opskrift
4 Portioner AntalKategoriHovedret, Italien Forberelsestid 10 min Tilberedningstid10 min Tid i alt 20 min Det skal du bruge
1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskriftLidt hvedemel til at rulle pizza ud med100 g revet god ost - fx fontina4-5 kartofler - gerne nye1/2 gederulle (ost)En stilk frisk rosmarin (eller tørret)Lidt trøffelhonningSort peberSådan gør du
1Kom pizzasten i din ovn (eller grill), og varm stille og roligt op til 250 grader
2Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter
Fordel revet ost oven på dejen
Kom et lag tyndt revne (skiver - gerne på mandolinjern) kartofler påFordel gederulle i små stykker på og drys med hakket rosmarin
Dryp gerne med olivenolie3Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne
Tag pizzaen ud og dryp med trøffelhonning og kværn sort peber på
Vin skal der til4Åben vinen - meget gerne en Gewurztraminer med let sødme - alternativ en Riesling med let sødme
Vi drak en gewurztraminer fra Stepp (89 kr fra Winefamly)
Ingredienser
Sådan gør du
Kom pizzasten i din ovn (eller grill), og varm stille og roligt op til 250 grader
Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter
Fordel revet ost oven på dejen
Kom et lag tyndt revne (skiver - gerne på mandolinjern) kartofler på
Fordel gederulle i små stykker på og drys med hakket rosmarin
Dryp gerne med olivenolie
Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne
Tag pizzaen ud og dryp med trøffelhonning og kværn sort peber på
Åben vinen - meget gerne en Gewurztraminer med let sødme - alternativ en Riesling med let sødme
Vi drak en gewurztraminer fra Stepp (89 kr fra Winefamly)