Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Det skal du bruge

Kylling
 800 g kylling inderfilet af god kvalitet
 1 lille dåse kokusmælk
 2 spsk peanutbutter
 2 fed hvidløg
 1 dl soya
 Saften fra en lime
 2 spsk revet ingefær
 2 spsk sukker
Salat
 200 g risnudler
 1 rød peber
 1 squash
 1 rødløg
 100 g hestebønner (evt fra frost)
 1 stilk(e) mynte
 1 stilk(e) koriander
Dressing
 2 stk lime
 2 fed hvidløg
 3 spsk revet ingefær
 1 chilli - mellem stærk
 2 tsk rørsukker
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk oliven olie

Sådan gør du

Kyllingespid
1

Marinerer kylling i 2 forskellige marinader:

A) Kokos-ingefær - marineres min 2 timer (gerne natten over, hvis muligt)
Bland følgende i skål e.lig.
Kokos
Ingefær
Hvidløg
Limesaft
Peanutbutter
B) Soya marinade - marineres min 2 timer (gerne natten over, hvis muligt)
1 dl soya
2 spsk sukker

2

Grill kyllingespid til de har fået farve og er gennemstegte

Du kan med fordel koge resten af marianden (den med kokos) op og bruge som dip

Salat
3

Kog risnudlerne og køl dem ned

4

Grill grøntsagerne (løg, peber og squash)
Skær dem i mundrette skykker og lad dem køle ned

5

Kog hestebønnerne op og lad stå i vandet i 2 min
- og lad dem køle ned

6

Lav dressing (se ingredienslisten) og bland det hele sammen, pynt med koriander og mynte og anret

Vin skal der til
7

Åben vinen - her skal vi have nogen sødme, så det kunne være en tysk spätlese (riesling) eller en sød riesling fra Alsace. Vi drak netop en dejlig sød riesling fra Gassmann i Alsace / Winefamly 100 kr

Ingredienser

Kylling
 800 g kylling inderfilet af god kvalitet
 1 lille dåse kokusmælk
 2 spsk peanutbutter
 2 fed hvidløg
 1 dl soya
 Saften fra en lime
 2 spsk revet ingefær
 2 spsk sukker
Salat
 200 g risnudler
 1 rød peber
 1 squash
 1 rødløg
 100 g hestebønner (evt fra frost)
 1 stilk(e) mynte
 1 stilk(e) koriander
Dressing
 2 stk lime
 2 fed hvidløg
 3 spsk revet ingefær
 1 chilli - mellem stærk
 2 tsk rørsukker
 1 spsk æbleeddike
 1 spsk oliven olie

Sådan gør du

Kyllingespid
1

Marinerer kylling i 2 forskellige marinader:

A) Kokos-ingefær - marineres min 2 timer (gerne natten over, hvis muligt)
Bland følgende i skål e.lig.
Kokos
Ingefær
Hvidløg
Limesaft
Peanutbutter
B) Soya marinade - marineres min 2 timer (gerne natten over, hvis muligt)
1 dl soya
2 spsk sukker

2

Grill kyllingespid til de har fået farve og er gennemstegte

Du kan med fordel koge resten af marianden (den med kokos) op og bruge som dip

Salat
3

Kog risnudlerne og køl dem ned

4

Grill grøntsagerne (løg, peber og squash)
Skær dem i mundrette skykker og lad dem køle ned

5

Kog hestebønnerne op og lad stå i vandet i 2 min
- og lad dem køle ned

6

Lav dressing (se ingredienslisten) og bland det hele sammen, pynt med koriander og mynte og anret

Vin skal der til
7

Åben vinen - her skal vi have nogen sødme, så det kunne være en tysk spätlese (riesling) eller en sød riesling fra Alsace. Vi drak netop en dejlig sød riesling fra Gassmann i Alsace / Winefamly 100 kr

Krydrede kyllingespid med asiatisk inspireret nudelsalat