Opskrift

Antal4 PortionerKategori

Forberelsestid 30 minTilberedningstid20 minTid i alt 50 min

Det skal du bruge

Kylling
 600 g kyllingebryst med skind
 Saften fra 1/2 citron
 Revet citronskal fra 1/2 citron
 2 spsk oliven olie
 2 fed hvidløg
 Salt og peber
Tilbehør
 8 stk hvide asparges
 800 g nye danske kartofler
 4 stk friske hvidløg
 50 g hasselnødder
 50 g smør

Sådan gør du

Kylling
1

Knus hvidløg, riv citron og pres saften
Bland det i en frysepose sammen med olie og lidt salt og peber
Kom kyllingebryst i og marinerer i en times tid

2

Grill kyllingebrysterne på god varme, så det bliver sprøde og giv dem indirekte varme, så de er gennemstegte

Tilbehør
3

Skræl asparges og skær enderne af
Skær enderne og toppen samt det yderste lag af de hele hvidløg
Vask kartoflerne

4

Kog kartoflerne i ca. 10 min
Gril asparges og hvidløg

5

Skær hasselnødderne i halve og rist dem gyldne i en kasserolle
Tilsæt smør og brun det

Vin skal der til
6

Åben vinen - gerne en chardonnay
Vi drak en amerikansk fra columbia valley (90 kr Winefamly)

Ingredienser

Kylling
 600 g kyllingebryst med skind
 Saften fra 1/2 citron
 Revet citronskal fra 1/2 citron
 2 spsk oliven olie
 2 fed hvidløg
 Salt og peber
Tilbehør
 8 stk hvide asparges
 800 g nye danske kartofler
 4 stk friske hvidløg
 50 g hasselnødder
 50 g smør

Sådan gør du

Kylling
1

Knus hvidløg, riv citron og pres saften
Bland det i en frysepose sammen med olie og lidt salt og peber
Kom kyllingebryst i og marinerer i en times tid

2

Grill kyllingebrysterne på god varme, så det bliver sprøde og giv dem indirekte varme, så de er gennemstegte

Tilbehør
3

Skræl asparges og skær enderne af
Skær enderne og toppen samt det yderste lag af de hele hvidløg
Vask kartoflerne

4

Kog kartoflerne i ca. 10 min
Gril asparges og hvidløg

5

Skær hasselnødderne i halve og rist dem gyldne i en kasserolle
Tilsæt smør og brun det

Vin skal der til
6

Åben vinen - gerne en chardonnay
Vi drak en amerikansk fra columbia valley (90 kr Winefamly)

Kyllingebryst med hvide asparges og brunet smør