Opskrift
4 Portioner AntalKategoriHovedret Forberelsestid 30 min Tilberedningstid20 min Tid i alt 50 min Det skal du bruge
Kylling600 g kyllingebryst med skindSaften fra 1/2 citronRevet citronskal fra 1/2 citron2 spsk oliven olie2 fed hvidløgSalt og peberTilbehør8 stk hvide asparges800 g nye danske kartofler4 stk friske hvidløg50 g hasselnødder50 g smørSådan gør du
Kylling1Knus hvidløg, riv citron og pres saften
Bland det i en frysepose sammen med olie og lidt salt og peber
Kom kyllingebryst i og marinerer i en times tid2Grill kyllingebrysterne på god varme, så det bliver sprøde og giv dem indirekte varme, så de er gennemstegte
Tilbehør3Skræl asparges og skær enderne af
Skær enderne og toppen samt det yderste lag af de hele hvidløg
Vask kartoflerne4Kog kartoflerne i ca. 10 min
Gril asparges og hvidløg5Skær hasselnødderne i halve og rist dem gyldne i en kasserolle
Tilsæt smør og brun detVin skal der til6Åben vinen - gerne en chardonnay
Vi drak en amerikansk fra columbia valley (90 kr Winefamly)
Ingredienser
Sådan gør du
Knus hvidløg, riv citron og pres saften
Bland det i en frysepose sammen med olie og lidt salt og peber
Kom kyllingebryst i og marinerer i en times tid
Grill kyllingebrysterne på god varme, så det bliver sprøde og giv dem indirekte varme, så de er gennemstegte
Skræl asparges og skær enderne af
Skær enderne og toppen samt det yderste lag af de hele hvidløg
Vask kartoflerne
Kog kartoflerne i ca. 10 min
Gril asparges og hvidløg
Skær hasselnødderne i halve og rist dem gyldne i en kasserolle
Tilsæt smør og brun det
Åben vinen - gerne en chardonnay
Vi drak en amerikansk fra columbia valley (90 kr Winefamly)