Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 30 minTilberedningstid10 minTid i alt 40 min

Det skal du bruge

Dampede muslinger
 1 kg blåmuslinger
 3 fed hvidløg
 3 dl tør hvidvin
 1 stk citron
Tilbehør
 Godt brød
 Aioli

Sådan gør du

1

Rens muslingerne grundigt og kassér de åbne og dem der er gået i stykker
Skær citronen i skiver og gem enderne til at presse citronsaft med
Kom olie i en tykbundet og svits hvidløget

2

Kom hvidvin i gryden og pres citron saft i
Låg på og kog op
Tilsæt muslingerne og damp under låg i ca 4 min til de fleste har åbnet sig

3

Kassér de uåbnede muslinger og anret som på billede
Serverer med aioli og brød

Vin skal der til
4

Cava eller Albariño passer godt til 🙂

Ingredienser

Dampede muslinger
 1 kg blåmuslinger
 3 fed hvidløg
 3 dl tør hvidvin
 1 stk citron
Tilbehør
 Godt brød
 Aioli

Sådan gør du

1

Rens muslingerne grundigt og kassér de åbne og dem der er gået i stykker
Skær citronen i skiver og gem enderne til at presse citronsaft med
Kom olie i en tykbundet og svits hvidløget

2

Kom hvidvin i gryden og pres citron saft i
Låg på og kog op
Tilsæt muslingerne og damp under låg i ca 4 min til de fleste har åbnet sig

3

Kassér de uåbnede muslinger og anret som på billede
Serverer med aioli og brød

Vin skal der til
4

Cava eller Albariño passer godt til 🙂

Muslinger med hvidløg og citron