
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriSkaldyr, Tapas Forberelsestid 30 min Tilberedningstid10 min Tid i alt 40 min Det skal du bruge
Dampede muslinger1 kg blåmuslinger3 fed hvidløg3 dl tør hvidvin1 stk citronTilbehørGodt brødAioliSådan gør du
1Rens muslingerne grundigt og kassér de åbne og dem der er gået i stykker
Skær citronen i skiver og gem enderne til at presse citronsaft med
Kom olie i en tykbundet og svits hvidløget2Kom hvidvin i gryden og pres citron saft i
Låg på og kog op
Tilsæt muslingerne og damp under låg i ca 4 min til de fleste har åbnet sig3Kassér de uåbnede muslinger og anret som på billede
Serverer med aioli og brødVin skal der til4Cava eller Albariño passer godt til 🙂
Ingredienser
Sådan gør du
Rens muslingerne grundigt og kassér de åbne og dem der er gået i stykker
Skær citronen i skiver og gem enderne til at presse citronsaft med
Kom olie i en tykbundet og svits hvidløget
Kom hvidvin i gryden og pres citron saft i
Låg på og kog op
Tilsæt muslingerne og damp under låg i ca 4 min til de fleste har åbnet sig
Kassér de uåbnede muslinger og anret som på billede
Serverer med aioli og brød
Cava eller Albariño passer godt til 🙂