
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriForretter, Skaldyr, Snacks Forberelsestid 10 min Tilberedningstid1 min Tid i alt 11 min Det skal du bruge
12 stk østers (køb gerne et par ekstra)2 forårsløg1 spsk citronsaft1 spsk god olivenolieSådan gør du
1Rens og skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
Bland med olie og citronsaft2Åben østersene med en østerskniv - hold gerne østersen med et viskestykke
Hæld lidt af vandet fra og løsen kødet med kniven - fjern evt. skalstumper
Tilsæt lidt dressing og serverer som på billedeVin skal der til3Åben vinen - gerne en skarp Sauvignon Blanc
Vi drak en fra Matetic i Chile (Erik Sørensen vin 75,-)
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
Bland med olie og citronsaft
Åben østersene med en østerskniv - hold gerne østersen med et viskestykke
Hæld lidt af vandet fra og løsen kødet med kniven - fjern evt. skalstumper
Tilsæt lidt dressing og serverer som på billede
Åben vinen - gerne en skarp Sauvignon Blanc
Vi drak en fra Matetic i Chile (Erik Sørensen vin 75,-)