Opskrift

Antal4 PortionerKategori, ,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid1 minTid i alt 11 min

Det skal du bruge

 12 stk østers (køb gerne et par ekstra)
 2 forårsløg
 1 spsk citronsaft
 1 spsk god olivenolie

Sådan gør du

1

Rens og skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
Bland med olie og citronsaft

2

Åben østersene med en østerskniv - hold gerne østersen med et viskestykke
Hæld lidt af vandet fra og løsen kødet med kniven - fjern evt. skalstumper
Tilsæt lidt dressing og serverer som på billede

Vin skal der til
3

Åben vinen - gerne en skarp Sauvignon Blanc
Vi drak en fra Matetic i Chile (Erik Sørensen vin 75,-)

Ingredienser

 12 stk østers (køb gerne et par ekstra)
 2 forårsløg
 1 spsk citronsaft
 1 spsk god olivenolie

Sådan gør du

1

Rens og skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
Bland med olie og citronsaft

2

Åben østersene med en østerskniv - hold gerne østersen med et viskestykke
Hæld lidt af vandet fra og løsen kødet med kniven - fjern evt. skalstumper
Tilsæt lidt dressing og serverer som på billede

Vin skal der til
3

Åben vinen - gerne en skarp Sauvignon Blanc
Vi drak en fra Matetic i Chile (Erik Sørensen vin 75,-)

Østers