Opskrift
4 Portioner AntalKategoriHovedret, Italien Forberelsestid 10 min Tilberedningstid10 min Tid i alt 20 min Det skal du bruge
1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskriftLidt hvedemel til at rulle pizza ud medTomatsovs - fx cherrytomat på flaske fra Aarstiderne)100 g revet god ost - fx fontina½ pk frisk mozzarella - jo bedre kvalitet, jo bedre resultat½ pk lufttørret skinke1 håndful frisk ramsløgevt hvidsløgsolie (presset hvidløg med god olivenolie)Sådan gør du
1Kom pizzasten i din ovn - eller grill, og varm stille og roligt op til 250 grader
2Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter
Smør et tyndt lag tomatsovs på (du kan evt tynde din tomatsovs lidt op med vand)
Fordel revet ost oven på tomatsovs
Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne
3Tag pizzaen ud og fordel straks de tynde skiver lufttørret skinke og skiver med mozzerella på
Pynt med skyllet og skæret ramsløg - dryp med olivenolie eller hvidløgsolie
Vin skal der til4Åben vinen - gerne en Barbera d'Alba
Vi drak en som vi selv har købt i Italien 🙂
Ingredienser
Sådan gør du
Kom pizzasten i din ovn - eller grill, og varm stille og roligt op til 250 grader
Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter
Smør et tyndt lag tomatsovs på (du kan evt tynde din tomatsovs lidt op med vand)
Fordel revet ost oven på tomatsovs
Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne
Tag pizzaen ud og fordel straks de tynde skiver lufttørret skinke og skiver med mozzerella på
Pynt med skyllet og skæret ramsløg - dryp med olivenolie eller hvidløgsolie
Åben vinen - gerne en Barbera d'Alba
Vi drak en som vi selv har købt i Italien 🙂