Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Forberelsestid 10 minTilberedningstid10 minTid i alt 20 min

Det skal du bruge

 1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskrift
 Lidt hvedemel til at rulle pizza ud med
 Tomatsovs - fx cherrytomat på flaske fra Aarstiderne)
 100 g revet god ost - fx fontina
 ½ pk frisk mozzarella - jo bedre kvalitet, jo bedre resultat
  ½ pk lufttørret skinke
 1 håndful frisk ramsløg
 evt hvidsløgsolie (presset hvidløg med god olivenolie)

Sådan gør du

1

Kom pizzasten i din ovn - eller grill, og varm stille og roligt op til 250 grader

2

Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter

Smør et tyndt lag tomatsovs på (du kan evt tynde din tomatsovs lidt op med vand)

Fordel revet ost oven på tomatsovs

Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne

3

Tag pizzaen ud og fordel straks de tynde skiver lufttørret skinke og skiver med mozzerella på

Pynt med skyllet og skæret ramsløg - dryp med olivenolie eller hvidløgsolie

Vin skal der til
4

Åben vinen - gerne en Barbera d'Alba

Vi drak en som vi selv har købt i Italien 🙂

Ingredienser

 1 stk pizzadej fra køleskabet - se grundopskrift
 Lidt hvedemel til at rulle pizza ud med
 Tomatsovs - fx cherrytomat på flaske fra Aarstiderne)
 100 g revet god ost - fx fontina
 ½ pk frisk mozzarella - jo bedre kvalitet, jo bedre resultat
  ½ pk lufttørret skinke
 1 håndful frisk ramsløg
 evt hvidsløgsolie (presset hvidløg med god olivenolie)

Sådan gør du

1

Kom pizzasten i din ovn - eller grill, og varm stille og roligt op til 250 grader

2

Rul en pizza dej ud så den er omkring 32 cm i diameter

Smør et tyndt lag tomatsovs på (du kan evt tynde din tomatsovs lidt op med vand)

Fordel revet ost oven på tomatsovs

Bag pizzaen til den bliver sprød og brun på kanterne

3

Tag pizzaen ud og fordel straks de tynde skiver lufttørret skinke og skiver med mozzerella på

Pynt med skyllet og skæret ramsløg - dryp med olivenolie eller hvidløgsolie

Vin skal der til
4

Åben vinen - gerne en Barbera d'Alba

Vi drak en som vi selv har købt i Italien 🙂

Pizza med lufttørret skinke, mozzarella og ramsløg