
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriFisk, Hovedret Det skal du bruge
Salat1 glas tunfiletter i olie af god kvalitet - fx fra Aarstiderne8 æg1 bakke tomater1 glas oliven1 bæger gode kapers1 salathoved fx Frisée1 rød løg1 agurk1 bakke friske bønnerDressing1 fed hvidløg - knust1/2 tsk salt1/2 tsk dijon sennep2 spsk god balsamicoCa 1/2 dl smagsneutral oliePyntSpiselige blomster eller krydderurterSådan gør du
1Skyl salat og grøntsager
Kog bønnerne 4 min i letsaltet vand
Køl dem ned og snit i 3-4 cm længde2Snit rødløg i halve fine ringe
Tomater i både/halve efter størrelse
Agurk i tern3Kog æg så er er smilende
4Anret som på billede og kom dressing på
Pynt med blomster til sidstVin skal der til5Åben vinen - riesling gør sig ret godt her
Vi drak en dejlige udgave fra Rolly Gassmann i Alsace (Winefamly 90,-)
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salat og grøntsager
Kog bønnerne 4 min i letsaltet vand
Køl dem ned og snit i 3-4 cm længde
Snit rødløg i halve fine ringe
Tomater i både/halve efter størrelse
Agurk i tern
Kog æg så er er smilende
Anret som på billede og kom dressing på
Pynt med blomster til sidst
Åben vinen - riesling gør sig ret godt her
Vi drak en dejlige udgave fra Rolly Gassmann i Alsace (Winefamly 90,-)