Opskrift

Antal4 PortionerKategori,

Det skal du bruge

Salat
 1 glas tunfiletter i olie af god kvalitet - fx fra Aarstiderne
 8 æg
 1 bakke tomater
 1 glas oliven
 1 bæger gode kapers
 1 salathoved fx Frisée
 1 rød løg
 1 agurk
 1 bakke friske bønner
Dressing
 1 fed hvidløg - knust
 1/2 tsk salt
 1/2 tsk dijon sennep
 2 spsk god balsamico
 Ca 1/2 dl smagsneutral olie
Pynt
 Spiselige blomster eller krydderurter

Sådan gør du

1

Skyl salat og grøntsager
Kog bønnerne 4 min i letsaltet vand
Køl dem ned og snit i 3-4 cm længde

2

Snit rødløg i halve fine ringe
Tomater i både/halve efter størrelse
Agurk i tern

3

Kog æg så er er smilende

4

Anret som på billede og kom dressing på
Pynt med blomster til sidst

Vin skal der til
5

Åben vinen - riesling gør sig ret godt her
Vi drak en dejlige udgave fra Rolly Gassmann i Alsace (Winefamly 90,-)

Ingredienser

Salat
 1 glas tunfiletter i olie af god kvalitet - fx fra Aarstiderne
 8 æg
 1 bakke tomater
 1 glas oliven
 1 bæger gode kapers
 1 salathoved fx Frisée
 1 rød løg
 1 agurk
 1 bakke friske bønner
Dressing
 1 fed hvidløg - knust
 1/2 tsk salt
 1/2 tsk dijon sennep
 2 spsk god balsamico
 Ca 1/2 dl smagsneutral olie
Pynt
 Spiselige blomster eller krydderurter

Sådan gør du

1

Skyl salat og grøntsager
Kog bønnerne 4 min i letsaltet vand
Køl dem ned og snit i 3-4 cm længde

2

Snit rødløg i halve fine ringe
Tomater i både/halve efter størrelse
Agurk i tern

3

Kog æg så er er smilende

4

Anret som på billede og kom dressing på
Pynt med blomster til sidst

Vin skal der til
5

Åben vinen - riesling gør sig ret godt her
Vi drak en dejlige udgave fra Rolly Gassmann i Alsace (Winefamly 90,-)

Salad nicoise