
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriTapas Forberelsestid 10 min Tilberedningstid40 min Tid i alt 50 min Det skal du bruge
Kartofler1 kg mindre kartofler2,50 dl groft salt2,50 dl vandMojo verde3 fed hvidløg1 bundt koriander1 tsk spidskommen1 spsk sherry eddike1 dl olivenolieMojo rojo3 fed hvidløg½ rød chilli1 tsk spidskommen1 tsk røget paprika1 spsk sherry eddike1 dl olivenolieSådan gør du
Kartoflerne1Vask kartoflerne og kog dem i gryde med vand og salt
Kog dem til de er møre og hæld vandet fra
Kom gryden med kartoflerne tilbage på svag varme uden låg til alt vand er fordampetMojo Verde2Skræl hvidløg
Skyl koriander og fjern stilke
Kom begge dele i en morter sammen med spidskommen
Mos til puré og tilsæt eddiken og derefter olieMojo rojo3Skræl hvidløg
Skyl chili og skær i mindre stykker
Kom begge dele i en morter sammen med spidskommen og paprika
Mos til puré og tilsæt eddiken og derefter olieVin skal der til4Spansk hvidvin eller Fino sherry klæder kartoflerne godt 🙂
Ingredienser
Sådan gør du
Vask kartoflerne og kog dem i gryde med vand og salt
Kog dem til de er møre og hæld vandet fra
Kom gryden med kartoflerne tilbage på svag varme uden låg til alt vand er fordampet
Skræl hvidløg
Skyl koriander og fjern stilke
Kom begge dele i en morter sammen med spidskommen
Mos til puré og tilsæt eddiken og derefter olie
Skræl hvidløg
Skyl chili og skær i mindre stykker
Kom begge dele i en morter sammen med spidskommen og paprika
Mos til puré og tilsæt eddiken og derefter olie
Spansk hvidvin eller Fino sherry klæder kartoflerne godt 🙂