
Opskrift
4 Portioner AntalKategoriFisk, Forretter Forberelsestid 10 min Tilberedningstid4 min Tid i alt 14 min Det skal du bruge
100 g renset stenbiderrogn4 stykker lav risten rugbrød (eller halve)2 stk avokadoer1 stk rødløg1 dl creme fraiseSådan gør du
1Hak løget ret fint
Skræl avokado og skær i skiver
Rist brød
Anret som på billedeVin skal der til2Åben boblerne - cremant, cava, sekt eller hvad du nu er til 🙂
Vi drak lyserøde sekt fra Kessler
Ingredienser
100 g renset stenbiderrogn
4 stykker lav risten rugbrød (eller halve)
2 stk avokadoer
1 stk rødløg
1 dl creme fraise
Sådan gør du
1
Hak løget ret fint
Skræl avokado og skær i skiver
Rist brød
Anret som på billede
Vin skal der til
2
Åben boblerne - cremant, cava, sekt eller hvad du nu er til 🙂
Vi drak lyserøde sekt fra Kessler