VIN SKAL DER TIL

 

– en blog om god mad og hvilken vin du kan drikke til

 
Her finder du hver uge et bud på weekendmaden og vinen dertil

Nyeste blogindlæg

Uge 37 – 2020

Uge 37 – 2020

Efterår og regn betyder også simreretter og god kraftig rødvin. I denne weekend vil jeg foreslå oksehaler i barolo - og dertil er det jo helt naturligt at drikke en god barolo til efter at have duftet til retten hele eftermiddagen 🙂 Jeg vil også slå et slag for et...

Uge 36 -2020

Uge 36 -2020

Efteråret er kommet med med lidt gråvejr, så det er tid til lidt varmere retter. Jeg vil foreslå sprængt oksebryst med peberrodssovs - dertil en Riesling med let sødme, som mange vine fra Alsace byder på, og som klæder peberroden godt. [cooked-recipe...

Uge 35 – 2020

Uge 35 – 2020

Kalenderen siger stadig sommer, men det er bestemt ikke grillvejr. Jeg vil derfor foreslå en sommerlig italiensk menu - ikke helt efter bogen, men med 2 forretter og en dessert. Jeg har ofte bestilt samme menu på ferie i Piemonte 🙂 Vi lægger ud med den norditaliensk...

Uge 34 – 2020

Uge 34 – 2020

Vejret er ustadig, men varmt. Så vi griller et stykke højreb i denne weekend og drikker sydamerikansk malbec til 🙂 Til dessert fortsætter vi med grillen - det er nemlig blevet sæson for figner og dem elsker vi i kamiliseret form. Rigtig gerne med senhøstet tysk...

Uge 33 – 2020

Uge 33 – 2020

Det blev virkelig sommer i år og vi har brug for noget enkel mad til weekenden. Jeg har fået fingrene i nogle friske kantareller, og køkken haven byder på hestebønner og nye kartofler. Mit bud på weekendmenuen er således: Bruschetta med kantareller Grillede...

Bloggen holder sommerferie

Bloggen holder sommerferie

Så blev det tid til sommerferie for mig 🙂 Jeg skal ud i sommerlandet og spise god mad og drikke dejlig vin mange skønne steder Bloggen er tilbage med ny inspiration i august - God sommer 🙂 Troels

Uge 26 – 2020

Uge 26 – 2020

Det er bare varmt og solen skinner. Så det må gerne være lidt enkelt i denne weekend. Ok pocheret æg lyder måske ikke enkelt, men det er faktisk ret let. Burgeren er endnu letter at lave, hvis da ikke ud kaster dig ud i laver bollerne selv. Gør du det, vil jeg...

Uge 25 -2020

Uge 25 -2020

Efter nogle dage med høj varme, kan vi kende sommeren igen 🙂 Derfor sniger jeg lige en lille bisque ind - den er lavet på resterne fra de grillede jomfruhummere fra uge 22. Til forret foreslår jeg en Italiensk klassiker (nu når vi ikke kommer på ferie der...) Denne...

Uge 24 – 2020

Uge 24 – 2020

Nu begynder de danske grøntsager for alvor at komme frem. Vi skal i denne uge bruge friske ærter, nye kartofler og gulerødder samt hvide asparges. Det giver tilsammen 2 af vores sommer klassikere 🙂 Menu forslag til den kommende weekend er således: Hønsesalat på brød...

Uge 23 – 2020

Uge 23 – 2020

Der er jo junivejr som vi kender det og haven er sikkert glad for lidt vand. Vi andre kan jo så spise en lækker suppe med muslinger og en dejlig aspargestoast. Menu forslaget til denne grundlovs forlængede weekend er: Aspargestoast med gratineret hollandaise -...

Søg i opskrifter